Kabeh Kategori
ENEN

Hot Products

Lorem Ipsum minangka teks goblok saka Pabrik printing lan typesetting wis dadi teks goblok standar Pabrik wiwit ana printer sing ora dingerteni.

Pambuka Company

Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) minangka salah sawijining desain cetakan pneumatik profesional, manufaktur lan perusahaan klompok mekanisme penjualan sing berorientasi pasar. KSRJ Automation wis dikembangaké kanggo perusahaan internasional lan modern, nglaras luwih saka 5000 kothak meter workshop karo jaringan dodolan gedhe, specialized ing Manufaktur tutup Solenoid, pnuemaitc silinder, kombinasi FRL, arah tutup, fitting, silencer, tabung PU lan air gun etc 100 jinis. saka seri, kira-kira 1000 macem-macem produk pneumatik beda ...

                       

VIDEO

Produksi pas pneumatik plastik

Produksi pas pneumatik plastik

Pengujian silinder pneumatik SC

Pengujian silinder pneumatik SC

Proses produksi katup solenoid 4V210

Proses produksi katup solenoid 4V210

"Inovasi njupuk Praktek kanggo Tingkat Unggul Keunggulan"

Njaluk Kutipan

WHY CHOOSE US

Pakaryan kita

3
4
5

Kategori panas